icon

CyberAgra - Solucions Empresarials

Certificado NIMF 15
Software agrícola

Punts especials:

  • El sistema més modern de la indústria.
  • Accés a la base de dades optimitzat.
  • Connexió des de qualsevol lloc i amb qualsevol sistema.
  • No requereix una instal·lació per a cada un dels usuaris.
  • Informes en format txt, pdf, htm, xls, csv, rtf, i doc.
  • Actualització centralitzada fàcil i de gran estabilitat.
  • Compatible amb tots els navegadors d'Internet: Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari d'Apple, Netscape.
  • Compatible amb tots els sistemes operatius: Windows, Symbian, Mac OS X, iOS, Linux, sistema operatiu BlackBerry.
  • Oficialment certificat per Microsoft Corporation.
  • Active Directory gestiona perfils mòbils i Single Sign On per mantenir totes les seves contrasenyes unificades. Permet entrar a totes les seves aplicacions a la vegada.
Mobile
Característiques

 

CyberAgra proporciona solucions empresarials d'Intranet/Internet per a l'agricultura, que consisteixen en programari integrat compartint una base de dades comuna i intercanviant informació entre diversos mòduls.

El programari pot ser utilitzat per les companyies integradores per a seguiment proper de la producció completa des avis fins pollastres d'engreix, per les plantes d'aliment per programar els despatxos cap a les granges, o per operacions individuals d'aus reproductores o en llevant. El sistema també inclou un mòdul de planejament de naixements així com també de pronòstic de pes i de data treu de lots de pollastres.

El nostre programari es va dissenyar per ser utilitzat amb una configuració mínima però també té la flexibilitat de ser modificat per a requisits particulars.

Les noves versions dels sistemes de gestió són altament escalables i augmenten la velocitat de flux, fiabilitat i seguretat de les dades. Alhora, els servidors redundants amb sistemes de CyberAgra són més rendibles, fiables i més fàcils de mantenir.

També proporcionem interfícies als sistemes de plantejament de recursos ERP i comptabilitat pròpia, incloent programari propietari de comerç electrònic amb transaccions de targeta de crèdit i canalització des del catàleg en línia fins el seu banc.

Tots els productes nous i millorats són el resultat de conèixer les seves necessitats. La nostra relació amb vostè ens permet determinar les necessitats i es lliura la informació als nostres programadors, que converteixen les seves idees en la més nova tecnologia de la indústria. Estem confiats de poder preparar-lo per als reptes competitius del demà.

 

Software
El nostre software

Desenvolupat primer a la corporació Brill el 1995 i en Novus International el 1999, el nostre programari ha arribat a la seva forma actual amb el nostre equip de programació en CyberAgra. Les aplicacions s'escriuen en pàgines .aspx amb codi .NET de Microsoft darrere. Aquestes pàgines corren 100% del costat del servidor el que significa que no hi ha necessitat d'instal·lació en les màquines dels usuaris.
El sistema funciona en qualsevol classe d'ordinador (Windows, Apple ®, UNIX®) en xarxes locals de la companyia o a Internet simplement amb un browser. El sistema fa servir objectes ADO per a la connexió amb la base de dades . Aquest model "prim" va ser dissenyat especialment per a l'ús simultani i per a l'optimització dels recursos de la xarxa a velocitats de LAN que van de 100 Mb/s fins a qualsevol velocitat regular de mòdem. Les dades es poden incorporar opcionalment des del camp amb dispositius mòbils i no necessiten ser retransmesos entre les posicions remotes i la base de dades corporativa, eliminant així el problema de la centralització.
Els informes són dinàmics i es poden generar des de l'oficina o durant viatges en qualsevol moment. Servidors redundants asseguren la missió crítica d'aplicacions sempre en línia, fins i tot en l'esdeveniment d'una caiguda sobtada del maquinari. Els paquets de transaccions d'informació es protegeixen mitjançant el protocol SSL de xifrat segur estàndard. La nostra mestria en la configuració de xarxes i instal·lacions locals permet el maneig corporatiu independent amb control total de dades, maquinari i programari. No obstant això el manteniment i instal·lació de noves versions es pot fer en línia i aplicar a un o dos servidors corporatius, d'aquesta manera actualitzant el total dels usuaris simultàniament.

capturas

Navegadors compatibles:

Browser

Hardware per al client compatible:

Hardware
Pc Escritorio Laptop Notebook Mobile PDA Android Tablet iPad Kindle Blackberry iPhone Smart Phone Microsoft Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Opera Browser Apple Safari Netscape navigator Camino Browser Sea Monkey K-meleon Galeon